Etiketter

fredag 8. mars 2013

Sitron fromasj


Nå er helgen like rundt hjørnet og det er på tide å planlegge noen godsaker man kan kose seg med. Dette er så fryktelig enkelt å lage og blir alltid godt!



En klassiker som jeg aldri blir lei. Det er noe med kombinasjonen av sitron og sukker som er uimotståelig.


  • 3 dl fløte
  • 4 gelatinplater
  • sitronjuice og zest av 1 1/2 sitron
  • 100g sukker
  • 3egg
Legg gelatinen i bløt.


Pisk egg og sukker til eggedosis.


Smelt den bløte gelatinen med sitronsaften.



Pisk fløten til lett krem (ikke stivpisket)


Ha kremen, gelatinen og sitronjuice og zest i eggedosisen i ett par omganger, vend forsiktig inn.





Ha fromasjen over i former som settes kaldt minst 2 timer.







En såkalt retrodessert.

God helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar