Etter påske hadde jeg en del marshmallows igjen som ikke var spist opp. Selv om jeg gjerne spiser en hel haug med marshmallows når jeg først setter i gang, tenkte jeg at det kunne være gøy å bruke de på noe annet.
Siden marshmallowsene mine hadde en smak av banan valgte jeg å bruke de til en rice-krispies treat med peanøttsmør, litt Elvis vri på den vanlige rice-krispies varianten.
Til dette trenger du:
- 113g smør
- 283g marshmallows
- 170g rice krispies
- 55g peanøttsmør
Smelt smør.
Tilsett marshmallows og rør rundt til alt er smeltet
Rør inn peanøtttsmøret.
Rør til sist inn rice krispien og fordel på en firkantet form.
La det hele avkjøle.
Før jeg skar opp disse i passende biter smeltet jeg litt butterscotch chips som jeg hadde over. Har du ikke butterscitch chips kan du fint bruke melkesjoklade og jeg kan tenke meg at jordbærsjokolade kan bli skikkelig godt til.
En veldig enkel, myk og "crispy" treat nå som det nærmer seg helg. :)
Hvor får du tak i rice crispies i Norge? Før hadde de både på Ultra og på Obs, men nå har jeg ikke sett det på lange tider...
SvarSlettHei
SlettJeg tror ikke du får kjøpt Rice Krispies i Norge lenger. Det finnes en sjokoladevariant, men jeg kjøper mine i Sverige. :)