Etiketter

torsdag 5. september 2013

Bakte doughnuts -banan




For flere år siden kjøpte jeg en smultring panne, men den har dessverre aldri blitt brukt, så nå tenkte jeg det var på tide å ta den i bruk og lage kake doughnuts som ikke inneholder gjær og dermed er spiselige også for meg.

Disse ble ganske gode. De er litt mer kompakte i konsistensen enn cupcakes og har helt klart flyttet inn på listen min over "comfort foods".


Ingredienser:
  • 230g mel
  • 80g sukker
  • 1ts bakepulver
  • 1ts natron
  • 1ts vaniljeessens
  • 2 egg
  • 0,8dl melk
  • 2 ss smør
  • 100g banan (ca 1 banan)
  • 100g mini chocolate chips


Kjør smør og sukker i en kjøkkenmaskin.


Tilsett banan og kjør det til bananen er helt oppløst.


Ha i eggene ett og ett av gangen.


Skrap ned sidene med jevne mellomrom.

Ha i mel, bakepulver og natron.


Tilsett melk og vanilje.


Til sist has sjokoladen i.


Stekes på 180 grader i  ca 12 minutter.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar