For flere år siden kjøpte jeg en smultring panne, men den har dessverre aldri blitt brukt, så nå tenkte jeg det var på tide å ta den i bruk og lage kake doughnuts som ikke inneholder gjær og dermed er spiselige også for meg.
Disse ble ganske gode. De er litt mer kompakte i konsistensen enn cupcakes og har helt klart flyttet inn på listen min over "comfort foods".
Ingredienser:
- 230g mel
- 80g sukker
- 1ts bakepulver
- 1ts natron
- 1ts vaniljeessens
- 2 egg
- 0,8dl melk
- 2 ss smør
- 100g banan (ca 1 banan)
- 100g mini chocolate chips
Kjør smør og sukker i en kjøkkenmaskin.
Tilsett banan og kjør det til bananen er helt oppløst.
Ha i eggene ett og ett av gangen.
Skrap ned sidene med jevne mellomrom.
Ha i mel, bakepulver og natron.
Tilsett melk og vanilje.
Til sist has sjokoladen i.
Stekes på 180 grader i ca 12 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar