Etiketter

torsdag 27. februar 2014

Fastelavens eclairs



Jeg kan jo, desverre, ikke spise gjærbakst. Vanligvis er ikke dette noe stort problem, men en gang iblant blir man nødt til å være litt kreativ for å ikke gå glipp av fine tradisjoner. Fastelavensboller er jo nettopp en slik tradisjon. Så i år har jeg gått for eclair varianten.

onsdag 19. februar 2014

Mini moussekaker





Som dere vet så er jeg glad i alt som kommer i små pakker. Dette har helt sikkert noe å gjøre med at jeg til tider kan ha ekstremt beslutningsvegring og dermed foretrekker å kunne si "ja takk, begge deler".

torsdag 13. februar 2014

Makroner med sjokoladefyll og pralin-iskrem- Madblogger Udfordringen


Hei,
Det er så mye morsomt som skjer i matbloggeruniverset og nå har det blitt arrangert en utfordring fra en dansk matblogger.
Utfordringen går ut på å hente inspirasjon fra en annen matbloggers innlegg og så parre den med én av sine egne oppskrifter.

tirsdag 11. februar 2014

Lakris vingummi

Hei.

Noe annet enn valentines innlegg!
Jeg har lenge vært fascinert av vingummi og har prøvd meg på å lage dette uten hell. Denne gangen derimot gikk det mye bedre!

torsdag 6. februar 2014

Jordbærkonfekt


Da er det tid for nok et hjerte/ valentines innlegg. Denne gangen jordbær sjokolade fylt med sitron nougat. Disse kan selvfølgelig lages i andre former også om du heller vil det.

tirsdag 4. februar 2014

Sjokoladehjerter


 


Det blir en del valentines innlegg nå. Både fordi valentine er like rundt hjørnet, men også fordi det er så fort gjort å gjøre noe "valentine-vennlig".
Jeg har et lite lager med forskjellige sjokoladeformer og mens jeg lette etter noe annet kom jeg over denne med hjerter og ordet "love".