Peanut Butter Jelly - en klassisk amerikansk kombinasjon og noe som passer veldig godt til cupcakes.
Du trenger:
- 120g mel
- 140g sukker
- 1 ½ ts bakepulver
- 40g smør
- 1,2 dl melk
- ½ ts vaniljeessens
- 1 egg
Fordel røren i klargjorte cupcakeformer og stek på 180
grader i 10-12 minutter.
Til glasuren trenger du:
Tilsett resten av melken til du får en smørbar, men likevel fast krem. Smak til sist til med 50g peanøttsmør.
Med en melonkuler (om du har, hvis ikke kan du godt bruke en skje e.l.) fjerner du litt cupcake fra midten. Fyll fordypningen med et godt syltetøy. Jeg bruker bringebær, mens i USA er druesyltetøy det vanligste. Sprøyt så en ring med peanøttglasur rundt kanten på cupcaken slik at du fremdeles kan se syltetøyet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar