Hei.
I dag kommer en enkel dessert, den er rask å lage og smaker helt nydelig! Perfekt til helgen.
Dette er en veldig enkel og veldig god dessert. Det skal være litt karamell i hver form som så toppes med deilig myk sjokolade.
Du trenger
- 50g karamell, jeg har brukt dulce de leche
- 85g sjokolade 50/50 mørk og melke sjokolade
- 1 dl fløte
- 1/2 dl melk
Fordel karamellen i små glass eller former. Smelt sjokoladen over vannbad og bland den med fløten og melken til du får en jevn sjokoladeblanding. Hell sjokoladen i formene over karamellen og sett det kjølig i minimum 2 timer.
For å lage toppingen trenger du:
- 40g hakket pistasjnøtter
- 25g smør
- 25g mel
- 25g brunt sukker
- 1 eggeplomme
Fordel på et stekebrett og stek på 180 grader i ca 10 minutter.
Ved servering tar du formene ut av kjøleskapet og drysser på med litt pistasjsmuler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar