Dette er en skikkelig deilig og enkel cookiebar. Jeg har valgt å bruke Biscoff, eller cookiebutter, men det går fint an å bytte ut dette med panøttsmør eller Nutella e.l.
Baren er rask å lage og passer fint å ha med på tur eller å ha liggende i fryseren siden den holder konsistensen ved frysing
Du trenger:
- 100g sukker
- 100g brunt sukker
- 100g smør
- 225g mel
- 1 klype natron
- 2 egg
- 1/2 ts vaniljepulver (eller vaniljesukker)
- 1,5 store modne bananer
- 150g mørk sjokolade
- 75g Biscoff/ peanøttsmør e.l.
- 1 boks (ca. 414g) søt kondensert melk
Ha sukker, brunt sukker og smør i en kjøkkenmaskin
Kjør det med k-spade til det er luftig, tilsett eggene, skrap ned kantene og tilsett mel, natron og vanilje.
Trykk cookiedeigen ut i en firkantet form på 20x20 cm.
Bak på 180 grader i ca 10 minutter.
Skjær bananene i skiver og legg over, dryss sjokolade over dette igjen.
Hell over kondensert melk og fordel spiseskjestore klatter med Biscoff over.
Bruk en skarp kniv eller lignende og lag 8-tallsmønster i den kondenserte melken og Biscoffen.
Stekes på 180 grader i ca 25 minutter.
Disse er sååå gode! Myke og deilige og selvfølgelig med den magiske Biscoff smaken!
Dét er hva man kan kalle en "gooey" cookie bar :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar