Etiketter

torsdag 29. mai 2014

Pain au chocolat



Er det ikke deilig med mai og fridager!?
Om du ikke vet helt hva du skal bruke dagen til kan du jo alltids prøve deg på hjemmelagede pain au chocolat. Dette er jo supergodt og var en av mine favoritter da jeg var yngre.

tirsdag 27. mai 2014

Sjokolade- mint rice krispies treats


I løpet av det siste året har jeg virkelig fått øynene opp for sjokolade-mint kombinasjonen. Den er ikke så vanlig her hjemme, men i utlandet finner jeg den støtt og stadig. Sjokolade er jo alltid godt, men minten er med på å løfte det hele litt og gjøre det litt lettere og friskere.

torsdag 22. mai 2014

Sitron- bringebær muffins



Jeg slår et slag for den gode gamle muffinsen. De siste årene har fokuset vært på lillebroren, cupcakes, som er kjempefine til selskap med sine store flotte kremer og glasurer, men muffinsen er det perfekte hverdagsfølget. Når du ikke orker noe stæsj og styr, men har lyst på noe enkelt og godt i små størrelser så er muffinsen et veldig bra alternativ.

tirsdag 20. mai 2014

banankake med eggelikør



Håper dere har hatt en strålende 17. mai feiring.
Jeg er veldig, veldig glad i 17. mai, det er noe spesielt ved å se så mange blide og pent kledde mennesker. I år var det jo så deilig vær her også, så vi fikk virkelig kost oss i solen med glade mennesker.

torsdag 15. mai 2014

17. mai kaker






Nå er 17. mai like rundt hjørnet. Veldig mange av oss feirer jo dagen sammen med venner og familie og det er jo dagen for pølser, iskrem og kaker.

tirsdag 13. mai 2014

Kaffekaker



Jeg er veldig glad i myke og ikke altfor store kaker, gjerne noe jeg kan ta med meg ut i solen med en god kopp kaffe.

torsdag 8. mai 2014

Peanøtt rice krispie treats



Etter påske hadde jeg en del marshmallows igjen som ikke var spist opp. Selv om jeg gjerne spiser en hel haug med marshmallows når jeg først setter i gang, tenkte jeg at det kunne være gøy å bruke de på noe annet.

tirsdag 6. mai 2014

Croissant



Nå er det mai, den beste måneden, fylt med fridager og fester. Da kan det jo passe å prøve seg på en oppskrift som krever litt tid, men som virkelig vil imponere.
Hjemmelagede croissanter er ikke bare imponerende, men også veldig overkommelig om du bare har litt tid.