Etiketter

onsdag 26. juni 2013

Marshmallows fyllt med Nutella






Jeg er så fascinert av marshmallows, lette og luftige søtsaker som man vanligvis ikke tenker på at man kan lage selv. Det finnes flere typer marshmallows og disse er den varianten man typisk bruker til å grille/smelte på bål.

torsdag 20. juni 2013

Sjokolade fondant



Sjokolade i nesten alle former og varianter er fantastisk, men myk, varm sjokoladekake tror jeg lett faller inn under topp 5. Dette er én av dessertene jeg tyr til når jeg ikke har fantasi eller ork til å gjøre noe nytt og det er alltid en vinner.

tirsdag 18. juni 2013

Panna Cotta




Hei,
Nå er det så deilig med sol og sommer og det frister mest å ligge på et svaberg og slikke sol. Derfor blir det et en enkel, men allikevel deilig dessert i dag.

torsdag 13. juni 2013

Kremost-cookies


Hei.
Det har vært litt stille fra meg i det siste, det er ikke fordi jeg ikke har noe å dele med dere, men det har vært enormt mye annet som har måttet komme foran. Jeg satser på å være tilbake for fullt fra nå av og dele masse deilige oppskrifter med dere.
Desserter og kaker er luksus- et overskuddsfenomen, men hva er vel livet uten litt godsaker?

onsdag 5. juni 2013

Profiterol tårn


Da jeg gikk på skolen laget vi en croquembouche som er et stort tårn av profiteroler fylt med vaniljekrem og satt sammen med smeltet sukker på en bunn av nougatine.
Jeg liker godt ideen om et profiteroltårn, men gikk for en litt enklere variant og byttet ut smeltet sukker med smeltet sjokolade.