Etiketter

onsdag 27. februar 2013

Kokosboller



Klassiske kokosboller.
Det er ikke så lenge siden forrige kokosbolle innlegg, men jeg fant ut at jeg syntes det var på tide med en klassisk oppskrift også, ikke bare nye varianter.

mandag 25. februar 2013

Champagne trøfler

Hei,
Håper dere har hatt en deilig helg, nå begynner det endelig å bli litt varmere her og snøen smelter sakte men sikkert. Forhåpentligvis er våren like rundt hjørnet.

onsdag 20. februar 2013

Sitron kokosboller



Hei,
Kokosboller har blitt en av mine "go to" oppskrifter når jeg har litt eggehviter til overs. Det hadde kanskje passet bedre å kalle dem "skumboller" siden jeg sjelden bruker kokos, men jeg holder meg til kokosboller siden alle da skjønner hva dette er for noe.

torsdag 14. februar 2013

Red velvet kake



Hei,
Ja, da er det valentine og en fin unnskyldning til å gjøre noe koselig enten for din kjære eller for deg selv.

mandag 11. februar 2013

Creme Brulee

 Hei,
I går var det fastelaven og morsdag, håper dere laget/fikk noe godt å feire med.

fredag 8. februar 2013

Fastelavens Whoopie pies



Hei,
Ja, da er det fastelaven til søndag og tid for fastelavensboller. Som en del av dere har fått med dere så tåler ikke jeg gjærbakst, dermed må jeg finne på andre alternativer. I år blir det dermed whoopie pies i fastelavensdrakt.

onsdag 6. februar 2013

Guinness trøfler



Hei,

Om en uke er det valentine og en god grunn for meg til å ta fram hjerteformene mine. Nå skal det nok innrømmes at den som er mest glad i sjokolade her i huset er meg, og jeg lager gjerne ting kun fordi jeg liker det, men jeg ville denne gangen lage noe som passet flere. Så hva med sjokoladetrøfler med smak av øl, nærmere bestemt Guinness?

mandag 4. februar 2013

Hjerte kjeks



Nå nærmer valentine seg og for en bakeblogger må en hver anledning som innebærer søte fristelser markeres.