Etiketter

fredag 21. desember 2012

Jule makroner



For en stund siden så jeg noen skikkelig tøffe makroner med metallskimmer og begynte selvfølgelig å fundere på hvordan jeg kunne få til dette selv.

onsdag 19. desember 2012

Matgave og eggelikør



Hei.
I går da jeg kom hjem lå det en hentelapp til meg i postkassen, så da fortet jeg meg ned til postkontoret. Der lå det en stor, rund, tykk konvolutt og ventet på meg. I denne pakken lå dette:



tirsdag 18. desember 2012

Cookie mix på glass



Hei,

Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg begynner endelig å bli ferdig med det meste. Siden jeg er så glad i mat og søte ting spesielt har jeg laget noen matgaver i år, én av de tingene ser du her.

fredag 14. desember 2012

Gløgg trøfler



Hei,

Nå går det unna med juleforberedelser her. Dere får ett innlegg til før helgen, disse synes jeg ble ganske søte og passer jo så fint til jul.

torsdag 13. desember 2012

Varm sjokolade på pinne




Hei.
Nå som det nærmer seg jul er det fint med gaver som kan spises, men som også varmer, dette er nettopp dét.

onsdag 12. desember 2012

Pepperkakehus



Hei.

Hvert år har jeg store ambisjoner om å lage avanserte pepperkakehus, men som regel ender det opp med enkle konstruksjoner eller litt for lite gjennomtenkt slik at det ikke holder. I år er inget unntak, men denne gangen har jeg forberedt meg litt bedre.

mandag 10. desember 2012

torsdag 6. desember 2012

Kaffekake finale


Hei.

Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere fra finalen i Kaffekaker som gikk av stabelen forrige onsdag i Kulanrisk Akademis lokaler i Mathallen.

tirsdag 4. desember 2012